Dacia Duster Fiskal: Kako od popularnog terenca napraviti dostavno vozilo

J. M.
Dacia Duster Fiskal: Kako od popularnog terenca napraviti dostavno vozilo
Na našim prostorima, ali i u svijetu, sve popularnija je konverzija putničkih automobila u dostavna vozila.

Recept je prilično jednostavan: Iz putničkog automobila ukloni se zadnja klupa, napraviti pregrada između prednjih sjedišta i proširenog prtljažnog prostora i eto malog dostavnjaka.

duster_fiskal_01.jpg - undefined

Foto: Dacia

Austrijski uvoznik Dacije otišao je korak dalje i napravio dostavno vozilo od popularnog terenca Duster. Već opisano: Uklonjena je zadnja klupa i zadnja bočna stakla, a u ravni tovarni prostor ubačena gumena prostirka s četiri ušice za fiksiranje tereta.

Dostavna verzija Fiskal zadržala je praktične kvalitete Dustera – robusnost i pouzdanost – a svemu je pridodat ogroman korisni prostor, preske olakšice i kraći period amortizacije vozila.

duster_fiskal_03.jpg - undefined

Foto: Dacia

Dacia Duster Fiskal prima teret dužine 164 cm, teretni dio je robusnom rešetkom odvojen od putniče kabine, a jednostavnosti utovara doprinosi zadržavanje zadnjih bočnih vrata.

Konverzija se može izvršiti na svim verzijama Dustera, bez obzira da li je riječ o modelima s prednjim ili pogonom na sva četiri točka, a operacija košta 1.730 eura.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije