Pregazila punjač Teslom, a nije ni shvatila. Prolaznici je zaustavili: 'Gospođo, prestanite voziti'

1
Radiosarajevo.ba
Pregazila punjač Teslom, a nije ni shvatila. Prolaznici je zaustavili: 'Gospođo, prestanite voziti'
Foto: Screenshot / Youtube / Teslom pregazila punjač

Većina vozača slučajno je udarila u trotoar, ali su to i primijetili. U videu ispod, jedna žena ne samo da je pregazila cijeli punjač za električna vozila, nego to nije ni primijetila.

Na početku videa, bijela Tesla Model Y skreće po garaži dok nešto u blizini proizvodi užasnu buku. Kako se kamerman približava, vidimo stanicu za punjenje smještenu ispod prednjeg branika Tesle dok se vozačica nastavlja kretati naprijed.

Čini se kao da ne primjećuje šta se događa jer se nastavlja kretati, dok prolaznici viču da zaustavi vozilo. Onaj koji snima kuca joj po prozoru i govori: "Gospođo, prestanite voziti". Čini se da žena na vozačevom sjedištu razumije, ali nekoliko sekundi kasnije nakratko pritišće papučicu gasa.

Erna Imamović dijeli svoju priču: Djetinjstvo i gubitak oca u opsadnom Goraždu

Erna Imamović dijeli svoju priču: Djetinjstvo i gubitak oca u opsadnom Goraždu

Kamerman obilazi prednji dio automobila i vidimo da su obje zadnje gume na Modelu Y prazne. Čini se da je suvozačeva guma potpuno odmaknuta od tla. Otprilike u to vrijeme, pred kraj videa, žena izlazi i počinje shvaćati šta se dogodilo. Koji su događaji doveli do ovog incidenta, nije poznato.

Sigurno bi udarac u nešto ove veličine i težine bilo glasno i pomalo nasilno, zato je malo teško shvatiti kako neko ne bi to primijetio, ali bez obzira na to i šta je uzrokovalo ovu nesreću, drago nam je da niko nije povrijeđen, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije