Perolaka ponuda za Renault Mégane modele

Promotivni tekst
Perolaka ponuda za Renault Mégane modele
Renault ponovo oduševljava s inovativnom i fleksibilnom akcijskom ponudom. Naime, Mégane porodica, ali i ostali Renault modeli postaju posebno primamljivi, jer je startala perolaka ponuda u kojoj ste vi pobjednik.

U Renaultu znaju kako jednostavno i s minimalnim finansijskim opterećenjem doći do novog automobila.

Naime, u ljetnoj akciji atraktivna porodica Mégane postaje opasno dobra prilika ako ste u potrazi za novim savremenim automobilom, a pri tom tražite finansijske pogodnosti perolake kategorije u kojoj ste vi pobjednik.

Mnogobrojne finansijske prepreke i niz opštih nejasnoća ustvari su stvar prošlosti. Fleksibilan i inovativan pristup nudi nekoliko rješenja koje će svakom novom kupcu znatno olakšati proces u nabavci novog Renault automobila, a da pri tome cijeli tok kupovine realizuje isključivo unutar odabrane Renault koncesije.

Renaultovi finansijski stručnjaci su osmislili tri modaliteta finansiranja s mjesečnim obrokom već od 299 KM.

Prvi je da kupac prvu polovinu plaća po preuzimanju vozila, a drugu za godinu dana. Druga opcija je još fleksibilnija, s obzirom da se tri dijela ugovorene cijene vozila plaćaju po sistemu prvi dio odmah, druga trećina za godinu dana, te treći obrok za dvije godine od preuzimanja automobila. Treći vid finansiranja je sa ostatkom vrijednosti, gdje je kupcu omogućena visina rate u skladu sa njegovim mogućnostima s nominalnom kamatnom stopom od 5,5% i mogućnošću otplate ostatka vrijednosti na više prilagodljivih modaliteta, odnosno planova otplate.

Ljetna Renault akcija uključuje i ostale atraktivne Renault modele, a potpune informacije u vezi akcije svi zainteresovani mogu dobiti u mreži bh. koncesija ili se detaljnije informisati na
www.renault.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije