MESS: Peugeot službeno vozilo 63. Internacionalnog teatarskog festivala

0
Radiosarajevo.ba
MESS: Peugeot službeno vozilo 63. Internacionalnog teatarskog festivala
Foto: MESS / Peugeot, oficijelno vozilo Festivala MESS

Ovogodišnji, 63. Internacionalni teatarski festival MESS ugostit će oko 400 umjetnika i umjetnica iz dvanaest zemalja tokom devet festivalskih dana i noći. Kako bi jednostavnije i brže svi festivalski gosti stigli na svoje probe, tehničke postavke ili samu izvedbu, ovogodišnje oficijelno vozilo partner Festivala MESS je Peugeot.

"Organizacija teatarskog festivala iznimno je složen poduhvat koji podrazumijeva da nekad budete na nekoliko mjesta u isto vrijeme i utoliko nam je ovo partnerstvo značajnije jer možemo i nama i našim gostima olakšati posao, te im iskustvo boravka u Sarajevu učiniti ljepšim i udobnijim zahvaljujući novim Peugeot vozilima koja smo dobili na raspolaganje i nadamo se da će naša saradnja nastaviti i u narednom periodu", istakla je ispred Direkcije Festivala MESS, Dajana Gurda, šefica protokola.

Modeli Peugeot vozila koja se ovih dana mogu vidjeti na sarajevskim ulicama sa naljepnicama Festivala MESS su 3008, 408 i izvrsni kompaktni model 308.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

"Podrškom Festivalu MESS želimo spojiti eleganciju i snagu naših vozila sa vrhunskim umjetničkim doživljajem koji je sinonim za instituciju kulture koja je svojevrsni zaštitni znak našeg grada i države. Vjerujem da je ovo početak jedne višegodišnje uspješne saradnje", istakao je Jasmin Salkić, direktor AC BLOK.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije