Kakvi su propisi - u kakvoj obući smijete voziti u BiH, Hrvatskoj i drugim zemljama EU...

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dobro

Čizma glavu čuva, stara narodna poslovica. Ja vozim u čarapama. Nisam ni bos a dobro naliježu na nogu. Sve mi se guma usjeće u cjevanice.

Kakva je setuacija sa nanulama??

......

Zoran

Nemam svoj auto, kad mi treba iznajmim Autorent, ali vozim isključivo u patikama ili cipelama. Ne razumem u čemu je problem?! Moja devojka je tako vozila u sandalama sa kaišićima, pa napravila sudar jer joj je noga skliznula sa kočnice. Nije naivno, pa se ne treba s tim šaliti. Obuj nešto u čemu će ti noga lepo prijanjati za papučice.

zabacivac

razumijem da nije ok voziti u raznoraznim papucama ali zasto je problem voziti bos? narocito noviji automobili imaju 'njezne' pedale i nije potreban neki jak pritisak na njih.

/ Najnovije