Heroina završila u rijeci: Slika djevojke na krovu Kia Sorenta zapalila internet

2
Radiosarajevo.ba
Heroina završila u rijeci: Slika djevojke na krovu Kia Sorenta zapalila internet

Na rijeci Harkov, u istoimenom ukrajinskom gradu, desila se neobična nesreća, kada je Kia Sorento probila ogradu ceste i završila u rijeci.

Djevojka koja je vozila južnokorejski terenac uspjela je izaći iz automobila i popeti se na krov, gdje je sačekala spasilačke ekipe.

Fotografija djevojke koja sjedi na krovu automobila u rijeci snimljena je 20. oktobra, a izazvala je brojne komentare. Javnost je dodatno "zapalila" informacija kako je djevojka u terencu završila u rijeci.

"Našoj patroli je djevojka objasnila da joj je, dok je vozila, pred točkove izletjela mačka. Kako bi izbjegla udaranje životinje, usmjerila je vozilo prema ivičnjaku. Nakon toga, izgubila je kontrolu, terenac je upao u vodu", rekao je Dmitro Gaiduk, glasnogovornik Odjeljenja saobraćajne policije u regiji Harkov.

Svi su željeli saznati više podataka o djevojci za koju se saznalo da se zove Ana. Ukrajinska novinska agenciji "Unian" objavila je da je Ana zaposlenica Glavne uprave Državne službe za vanredne situacije Ukrajine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije