Električni Volkswagen Beetle za animirani film

0
Radiosarajevo.ba
Električni Volkswagen Beetle za animirani film
Foto: Twitter / Električni Volkswagen Beetle za animirani film

Volkswagen je najavio ekskluzivno partnerstvo sa producentima animiranog filma “Miraculous: Ladybug & Cat Noir” u kojem će se pojaviti veliki broj Volkswagenovih električnih vozila.

Najveću pažnju privlači crveni koncept električne Bube koju vozi glavni lik.

Volkswagen je to vozilo nazvao “concept car electric Beetle” i ne daje objašnjenje da li je u potpunosti kreiran samo za potrebe filma ili možda predstavlja najavu budućeg koncepta ili serijskog vozila.

Internetom kruže snimci novog moćnog oružja koje je Ukrajina dobila od SAD-a: Ima i snimak

Internetom kruže snimci novog moćnog oružja koje je Ukrajina dobila od SAD-a: Ima i snimak

Vozilo za animirani film zadržava karakteristične elemente legendarne Bube, uključujući prednje i zadnje blatobrane. Sem ovog vozila, drugi VW električni modeli koji su redizajnirani za film uključuju ID. Crozz, ID. Buzz i ID. Vizzion, svi adaptirani od strane kreativnog tima filma u saradnji sa Volkswagenom.

Nije poznato zašto je Volkswagen izabrao koncepte umjesto serijskih modela koji su uslijedili odnosno ID.5, ID. Buzz i ID.7, ali se pretpostavlja da su futurističke karakteristike koncept vozila bolje odgovarale animiranom filmu.

Film će debitovati u kinima 5. jula, prije nego što postane dostupan za strimovanje na Netflixu 28. jula, prenosi "AutoBlog".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije