Velika drama u Engleskoj: Trostruki ubica uhapšen nakon duge potrage

0
Radiosarajevo.ba
Velika drama u Engleskoj: Trostruki ubica uhapšen nakon duge potrage

Tri žene ubijene su u utorak navečer u Hertfordshireu, gradu na istoku Engleske.

Policija je nakon velike potrage pronašla osumnjičenika Kylea Clifforda (26) za ubojstvo tri žene.

Prema zadnjim informacijama, žrtve su Carol Hunt (supruga BBC-jevog komentatora Johna Hunta) i dvije njihove kćeri. Ubica (26) je bivši dečko jedne od kćeri.

Nakon historijskog uspjeha na Olimpijadi: Mladi bh. matematičari dočekani u Sarajevu

Podsjetimo, na imanju Bushey, policija je pronašla tri teško povrijeđene žene (25, 28 i 61), za koje se vjeruje da su porodično povezane, a ubrzo su umrle na mjestu tragedije. U toku je velika potraga i istraga.

"Ovo je nevjerovatno težak incident za porodice žrtava i molimo da se poštuje njihova privatnost dok se mire s onim što se desilo" kazao je detektiv Rob Hall

Dodao je da su u ranoj fazi istrage te da aktivno traže osumnjičenog Kylea Clifforda za kojeg vjeruju da je na području Hertfordshirea ili sjevernog Londona. 

"S obzirom na ozbiljnu prirodu incidenta, zamolio bih sve koji znaju gdje se nalazi da odmah kontaktiraju policiju. Ako vjerujete da ste ga vidjeli, nemojte mu prilaziti i odmah nazovite 999. Možda još uvijek posjeduje oružje" rekao je Hall.

Jedna od susjeda čula je vriskove iz kuće u kojoj su ubijene tri žene. 

"U roku od 15 minuta nastao je apsolutni haos" kaže žena koja je htjela biti anonimna, piše 24Sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak