Trump objavio lažne fotografije Taylor Swift koja poziva ljude da glasaju za njega: "Prihvaćam"

0
Radiosarajevo.ba
Trump objavio lažne fotografije Taylor Swift koja poziva ljude da glasaju za njega: "Prihvaćam"

Bivši američki predsjednik Donald Trump objavio je na svom profilu na društvenoj mreži Truth Social lažnu sliku muzičke superzvijezde Taylor Swift kako poziva ljude da glasaju za njega na izborima u novembru.

Republikanski kandidat na toj društvenoj platformi objavio je fotografiju Taylor Swift, odjevenu u crveno, bijelo i plavo, s natpisom "Taylor Swift želi da glasate za Donalda Trumpa".

"Prihvaćam!", napisao je Trump.

Peta noć SFF-a | Crvenim tepihom prošetali Arijana Saračević-Helać, Aida Bukva, Maja Izetbegović…

Swift nije javno podržala nijednog kandidata u utrci za izbore 2024. godine, no u prošlosti je podržavala demokrate. Godine 2020. pjevačica je podržala Joea Bidena i njegovu potpredsjednicu Kamalu Harris.

Također je Trumpa kritikovala u dokumentarnom filmu 2020. godine. Glasnogovornici Taylor Swift i Donalda Trumpa nisu odgovorili na Reutersov zahtjev za komentarom.

Trump je također objavio fotografije djevojaka s majicama na kojima piše "Swifties za Trumpa" i članak pod naslovom "Swifties se okreću Trumpu nakon što je islamska država onemogućila koncert Taylor Swift".

Swift je otkazala tri koncerta u Beču ovaj mjesec nakon što su vlasti rekle da su spriječile planirani napad. Lokalni dužnosnici uhapsili su 19-godišnjaka koji je rekao da je bio inspirisan Islamskom državom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak