Objavljeni novi, jezivi detalji o tome kako je Chris Watts ubio svoju obitelj

0
Radiosarajevo.ba
Objavljeni novi, jezivi detalji o tome kako je Chris Watts ubio svoju obitelj

Netflixov dokumentarac American Murder: The Family Next Door o ubistvu u SAD-u ostavio je ljude širom svijeta u nevjerici kako je naizgled divan obiteljski čovjek mogao brutalno ubiti svoju suprugu i male kćerkice.

Film priča priču o Chrisu Wattsu, čovjeku koji je zadavio svoju trudnu suprugu Shanann, a ubio je i njihove dvije kćerke Belle (4) i Celeste (3).

Netflixov dokumentarac o ovom slučaju nešto je najjezivije što ćete imati priliku pogledati ove godine.

Film je snimljen bez naracije, a gledamo stvarne snimke: Shanann je bila vlogerica koja je stalno objavljivala snimke iz svog života, prikazuju se "bodycam" videa američkih policajaca, snimke tamošnjih medija i sl.

I dok svijet još uvijek pokušava zaboraviti posljednje riječi koje je ubici izrekla njegova malena kćerka Belle, koja je nedugo prije toga pjevala pjesmu o svom "tati, pravom heroju", pojavili su - ako je to uopće moguće - još više uznemirujući detalji, koji prikazuju svu gnusnost Wattsovih zločina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak