Magazin Time objavio naslovnicu o kojoj će se dugo pričati: Kamala Harris i Bidenov odlazak

1
Radiosarajevo.ba

Magazin Time je u nedjelju, 22. jula, odgovorio na odluku predsjednika Joea Bidena da odustane od predsjedničke utrke svojom najnovijom digitalnom naslovnicom, prikazujući potpredsjednicu Kamalu Harris kako ulazi u kadar dok Biden izlazi.

Na novoj naslovnici Biden je još uvijek na desnoj strani naslovnice, ali gotovo da je izašao, dok se s lijeve strane pojavljuje Kamala.

Naslovnica služi kao vizealni nastavak prethodne naslovnice Timea, koja je prikazivala Bidena kako počinje izlaziti iz kadra, a na naslovnici je jednostavno pisalo "Panika".

Emir Spahić završio u bolnici: Ovo je razlog

Ta je naslovnica pratila priču o Bidenovim neuspjelim pripremama za predsjedničku debatu s Donaldom Trumpom 27. juna, događaju koji je u konačnici poslužio kao katalizator za njegov kratkotrajni ponovni izbor.

Biden je u nedjelju, 22. jula, najavio da će se povući i nakon skoro pola sata, podržao je potpredsjednicu Kamalu Harris da ga zamijeni na listi, piše Dnevnik.hr.

Sve najnoviji informacije o Bidenu možete čitati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak