Legendarni glumac žestoko uzvratio Donaldu Trumpu: U sve je umiješana Taylor Swift

0
Radiosarajevo.ba
Legendarni glumac žestoko uzvratio Donaldu Trumpu: U sve je umiješana Taylor Swift

Nakon što je Donald Trump javno izjavio da prezire Taylor Swift, legendarni Mark Hamill mu je uzvratio na X-u na originalan i efikasan način.

"Mrzim Taylor Swift!", napisao je Trump nakon što je pjevačica otvoreno podržala njegovu protukandidatkinju na izborima Kamalu Harris, a legenda Ratova zvijezda (Star Wars) mu je žestoko odgovorila.

Glumac kojeg je proslavila uloga Lukea Skywalkera u kultnom serijalu na svom X nalogu (bivšem Twitteru) tvitovao je uz hashtag #ILoveTaylorSwift, a zatim počeo da odgovara na postove drugih fanova Swift, čime je pomogao da hashtag uđe u trending na ovoj društvenoj mreži.

Iz PDA objavili snimak i tvrde: Aktivista SDA je napao našeg člana!

Kako se navodi, Hamill je čak 350 puta tvitnuo da voli Taylor Swift.

Između ostalog, reagovao je na fotografiju na kojoj je pjevačica u outfitu tima Kansas City Chiefs za koji igra njen dečko Travis Kelce i na nekoliko fotografija na kojima ona pije iz šolje s oznakom 87.

Donald Trump potpuno izgubio živce: Pogledajte šta je sad napisao o Taylor Swift

Reagovao je i na post profila fanova Post Malonea, koji je dugogodišnji prijatelj Taylor Swift i s kojim je pjevačica napravila hit pjesmu ove godine, ali i na mnoge druge.

Animozitet između Trumpa i Swift kulminirao je kada je pjevačica na svom Instagramu nalogu, u srijedu 11. septembra, rekla da je uradila "istraživanje" nakon čega je odlučila da podrži kandidatkinju demokrata Kamalu Harris za predsjednicu Sjedinjenih Država.

"Dat ću svoj glas za Kamalu Harris i Tima Walza na predsjedničkim izborima 2024", napisala je Swift i završila potpisom: "Mačkarka bez djece".

Time je ironično i komično odgovorila na komentar Trumpovog potpredsjednika J. D. Vancea, koji se žalio da zemljom upravlja "gomila mačkarki bez djece".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak