Grčki mediji objavili do sada neviđene snimke huligana koji su divljali Atinom

0
Radiosarajevo.ba
Grčki mediji objavili do sada neviđene snimke huligana koji su divljali Atinom

U grčkim medijima se pojavio još jedan snimak iz Atine, a nastao je u ponedjeljak, 7. augusta, kada su huligani ubili jednog grčkog navijača.

U neredima koji su se u ponedjeljak, 7. augusta dogodili ispred stadiona u Ateni život je izgubio 22-godišnji navijač AEK-a.

Grci su tada saopćili kako je u ponedjeljak navečer oko 200 navijača Dinama, usprkos zabranama, krenulo prema Ateni gdje su se u večernjim satima sukobili s domaćinima u naselju Nea Filadelfia.

Anketa | Čija je najveća odgovornost što građani moraju plaćati proviziju za račune za vodu?

"Grčke vlasti su putem Nacionalnog ureda za fudbal (NFIP) zatražile od nadležnih policijskih tijela Hrvatske da budu obaviještene o namjerama gostujućih navijača i njihovom mogućem dolasku u Grčku. Dobili su informacije da 'dovoljan broj navijača Dinama planira da dođe u Atinu'. Neki su uzeli AirBnB smeštaj, a neki su bili u domovima navijača Panathinaikosa i u kancelarijama na jednoj adresi", pišu Grci.

Snimak možete pogledati na slijedećem LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak