Vučić o zadržavanju Severine: "Glupo i bespotrebno, ali o njoj sve najgore mislim"

15
Radiosarajevo.ba
Vučić o zadržavanju Severine: "Glupo i bespotrebno, ali o njoj sve najgore mislim"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na televiziji Pink te nije propustio priliku da prokomentariše privođenje Severine Vučković koja je jučer satima bila zadržana na graničnom prijelazu Bajakovo.

Pri ispitivanju od strane policijskih službenika, Severina je morala odgovarati o svojim stavovima o Srebrenici, ali i drugim neprikadnim temama. Nakon toga je poručila kako neće više ići u Srbiju dokle god je na vlasti aktuelni predsjednik kojeg je nazvala diktatorom.

"Iznenadit ću vas onime što vam imam za reći. Jutros sam nazvao Dačića, probudio ga, da vidim što se događa sa Severinom. Rekao mi je tako i tako, rekao mi je da nije privedena, zadržana je na granici dva sata. I ja mislim da je to jako glupo i nepotrebno. Ne zbog Severine, o kojoj sve najgore mislim", rekao je srbijanski predsjednik, a prenosi srbijanski Alo!.

Incident u Domu zdravlja u BiH: Pacijent odbio terapiju pa nasrnuo na doktoricu i spremačicu

"Mi se moramo razlikovati od njih u svemu. Sačuvaj me Bože da vodim državu u kojoj će hapsiti svakoga ko sluša Thompsonove pjesme. Pustite ih sve, i Selmu Bajrami. To što oni mrze Srbiju, govore o sebi. Nećemo biti zemlja koja će uhapsiti svakoga ko pjeva Thompsona", dodao je Vučić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (15)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak