U 27. godini preminula kćerka političara u Srbiji

18
Radiosarajevo.ba
U 27. godini preminula kćerka političara u Srbiji

Kćerka srbijanskog političara i bivšeg ministra privrede Saše Radulovića, Ana Radulović, iznenada je preminula u 27. godini.

Od Ane se potresnim riječima oprostila porodica, otac Saša, majka Tanja i brat Andrej.

"Naša blistava Ana, naša voljena kćerka i sestra, naša ljubav, naša svjetlost, naš ponos, naša sreća, naša radost, duša naša, naša Ana, otišla je sa ovog svijeta 25. jula 2024. godine iznenada, bez najave.

Dramatična objava jedne od najvećih ekonomija svijeta: 'Švorc smo, ostali smo bez prebijene pare'

Ali ostat će vječno sa nama, u nama, u našim životima. Živjela je život punim plućima, sa širokim osmijehom, puna života, duha i radosti.

Osjećala je, primala, davala i zračila ljubav i plemenitost svima koji su bili oko nje. Vječno ćemo je čuvati u našim srcima, mislima i snovima", piše u potresnoj čitulji koju je porodica dala mladoj Ani.

Ana je, inače, bila master molekularne biologije. Njen otac, Saša Radulović, bio je ministar u srbujanskij vladi, političar je i predsjednik udruženja "Dosta je bilo".

Na mjestu ministra privrede bio je od septembra 2013. godine do januara 2014., kada podnosi ostavku, a potom i formira udruženje "Dosta je bilo" nakon čega se prvi put kandiduje i na predsJedničkim izborima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (18)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak