Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Smrtno stradala maloljetnica

0
Radiosarajevo.ba

U Hrvatskoj se noćas, četrdeset minuta iza ponoći, u blizini grada Gospića desila teška saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna maloljetna osoba.

Vozač, 26-godišnjak s područja Otočca upravljao je ličnim automobilom registarskih oznaka iz Gospića od centra tog grada u pravcu mjesta Lički Osik, piše Index.hr.

Nepropisno je preticao i udario u lični automobil gospićkih registarskih oznaka kojim je u istom pravcu upravljao 21-godišnjak iz Gospića, a koji se nalazio u traci za skretanje ulijevo i započeo skretati ulijevo.

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Od siline udarca automobil kojim je upravljao 26-godišnjak s područja Otočca se odbio i udario u hidrant i strujni električni ormar, a lokalni portali objavili su stravične prizore s mjesta saobraćajne nesreće.

Od zadobijenih povreda na mjestu događaja smrtno je stradala maloljetnica iz Otočca, putnica u ličnom automobilu kojim je upravljao 26-godišnjak dok je on teško povrijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak