Orban stigao u Hrvatsku i slikao se s vlasnikom restorana, uslijedile brojne kritike: Kakva sramota

2
Radiosarajevo.ba
Orban stigao u Hrvatsku i slikao se s vlasnikom restorana, uslijedile brojne kritike: Kakva sramota

Među turistima koji se ponovo vraćaju na jadransku obalu je i mađarski premijer Viktor Orban, koji je ovih dana ponovno snimljen na otoku Visu.

Mađarski premijer je i prošle godine godišnji odmor proveo u Hrvatskoj, tačnije u Opatiji gdje je boravio u luksuznoj vili u vlasništvu Mađarice Anne Ungár.

Ovoga puta Orban je odabrao južni otok, a vlasnik popularnog restorana Villa Kaliopa Goran Pečarević uspio se i fotografirati s njim.

Kćerka Zdravka Čolića objavila fotografiju u toplesu i privukla pažnju pratitelja

"Čekamo Putina i Trumpa. Kasne", našalio se Pečarević uz fotografiju koju je objavio na Facebooku, a na kojoj sjedi s mađarskim premijerom i uz osmijeh podižu ruke u zrak, baš poput bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa nakon atentata u kojem je bio ranjen u uho.

"Prizivaj, prizivaj Putina! Ali kad ti dođe, nećeš više moći sjediti kraj kuće. Putin je tuga, krv i smrt. Kakva sramota diviti se diktatoru u trećoj godini rata”, odgovorila mu je na društvenim mrežama engleskom jeziku jedna od komentatorica.

To je tek jedan u nizu kritičnih komentara na mađarskog premijera se odmara u Hrvatskoj i na viškog ugostitelja. Neki su u komentarima napisali da i Orbanu treba zabraniti ulazak u Hrvatsku, a ne ugostiti ga.

"Samo da znaš, vodim brigu o porodici Ukrajinaca i to je lako provjeriti", odgovorio je vlasnik kultnog restorana Vila Kalliopa, piše Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak