Orban otputovao na odmor u Hrvatsku: "Čekamo Trumpa i Putina, kasne"

5
Radiosarajevo.ba
Orban otputovao na odmor u Hrvatsku: "Čekamo Trumpa i Putina, kasne"

Nakon napornih putovanja, mađarski se premijer Viktor Orban izgledno odlučio za odmor u Hrvatskoj.
 
Među turistima koji dolaze na jadransku obalu je i mađarski premijer Viktor Orban, koji je snimljen ovih dana na otoku Visu. Naime, premijer je i prošle godine godišnji proveo u Hrvatskoj, tačnije u Opatiji gdje je boravio u luksuznoj vili u vlasništvu Mađarice Anne Ungár

Ovoga puta Orban je odabrao južni otok, a vlasnik popularnog restorana Villa Kaliopa Goran Pečarević uspio se i fotografirati s njim. "Čekamo Putina i Trumpa. Kasne", našalio se Pečarević uz objavljenu fotografiju koju je objavio na Facebooku, a na kojoj sjedi s mađarskim premijerom i uz osmijeh podižu ruke u zrak, baš poput bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa nakon atentata u kojem je bio ranjen u uho. 

Mađarskog premijera najčešće se može vidjeti u formalnom izdanju u odijelima, ali s obzirom na to da je na odmoru, premijer je bio nešto ležernijoj varijanti. Imao je svijetloplavu košulju kratkih rukava s palmicama, crvene kratke hlače i - šešir.

Uhapšene medicinske sestre iz zatvorske bolnice: Robijašu unijele telefon, evo šta su za to dobile

Orban se sam nije oglasio, a čini se kako je ovaj odmor uslijedio nakon napornih putovanja posljednjih sedmica nakon što je Mađarska preuzela predsjedanje Evropskom unijom, piše Večernji.hr.

Foto: Facebook: Viktor Orban na odmoru

Osim što je posjetio Kijev, Orban je bio i u Moskvi gdje se susreo s Vladimirom Putinom, dok je u Washingtonu prije šest dana razgovarao s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak