Kupači izvlačili mrtvog čovjeka iz mora, policajac nije želio pokvasiti hlače

Radiosarajevo.ba
Kupači izvlačili mrtvog čovjeka iz mora, policajac nije želio pokvasiti hlače

Muškarac od 73 godine smrtno je stradao jučer poslijepodne na Kraljičinoj plaži u Ninu kod Zadra. Njegova supruga koja ima 70 godina u teškom je stanju vozilom Hitne pomoći prevezena u zadarsku bolnicu.

Tragedija se kako piše Zadarski.hr dogodila nešto prije 16 sati, a prema riječima očevidaca, jednome od supružnika pozlilo u moru, a drugi mu je pritekao u pomoć. Međutim, 73-godišnjak je unatoč pomoći preminuo, dok je njegova supruga u besvjesnom stanju izvučena iz mora.

Policija je obavila uviđaj, a policajac koji je prvi došao na mjesto događaja sve je gledao sa udaljenosti od 50-ak metara. Navodno da ne bi pokvasio uniformu.

"Oni koji su pomagali bili su u kupaćim kostimima, a naš policijski službenik nosi uniformu. Tamo jest plićak, uz to je sve prepuno pijeska i morate razumjeti da u uniformi ne može, ako nije nužno, ulaziti u more, kao ostali kupači", kazao je dežurni poilicajac u OKC-u Zadar.

Očevidci su bili razočarani potezom policajca.

"Svi su se turisti okupili i pomagali, a on je stajao na udaljenosti do pedesetak metara i nije uopće pomagao jer mu je bio problem, morao je proći kroz vodu dubine dvadesetak centimetara i širine desetak metara, a gospodin ne bi smočio cipelice. A trebao je biti prvi da pomogne u oživljavanju, rekao je čovjek koji je napravio fotografije na mjestu događaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak