COVID brojke za Crnu Goru: Od jučer više od 2.200 novozaraženih

1
Anadolija
COVID brojke za Crnu Goru: Od jučer više od 2.200 novozaraženih

U Crnoj Gori u posljednja 24 sata od posljedica koronavirusa preminula je jedna osoba, a registrovano je 2.219 novih slučajeva infekcije, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz Instituta za javno zdravlje (IJZ) saopšteno je da su njihove i druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije koronavirusa tokom petka završile analizu i dostavile rezultate za 5.739 uzoraka na novi koronavirus.

Udio novopozitivnih slučajeva u ukupnom broju testiranih za petak je iznosio 36,85 odsto.

Pogođeno fudbalsko igralište u Izraelu: Devet mrtvih, među njima i djeca

"Tokom jučerašnjeg dana IJZCG je prijavljen jedan smrtni ishod povezan sa SARS-CoV-2 infekcijom, iz opštine Berane, 69 godina starosti", navodi se u saopštenju.

Ukupan broj preminulih povezanih s COVID-19 infekcijom u Crnoj Gori od početka pandemije je 2.434. Uzimajući u obzir sve novootkrivene slučajeve, kao i broj oporavljenih, ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva COVID-19 u Crnoj Gori iznosi 21.245.

Od početka epidemijskih dešavanja ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim koronavirusom u Crnoj Gori je 187.825.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak