Anđelija rasplakala Balkan: 'Snaga nije u pobjedi već u istrajavanju'

1
Radiosarajevo.ba
Anđelija rasplakala Balkan: 'Snaga nije u pobjedi već u istrajavanju'

Bjelopoljka Anđelija Blešić jedna je od mnogih koji se bore sa teškom bolešću. Na svom instagram profilu ova hrabra bjelopoljka nerijetko dijeli video zapise u kojima govori o bolesti i ohrabruje sve koji se suočavaju sa istom.

Tim riječima je Facebook stranica Bijelo Polje Online otvorila tekst uz postavljeni video.

Nastavljaju sa riječima: "Snaga nije u pobjedi već u istrajavanju. Živite život svakog dana", poručila je ova Anđelija u video zapisu koji je rasplakao balkan.

Dnevnik Radija Sarajevo | Dizdar: "Slovo Gorčina" – Maku u čast

Maja Gardašević je medicinska sestra koju zna cijeli Balkan. Mnogi su je upoznali na Twitteru pod nadimkom "Crnogorska vila" i ona to stvarno jeste zbog svega onog što radi na odjeljenju onkologije gdje je zaposlena. Sada je podijelila na mrežama jednu nevjerovatnu priču.

"Anđeliju je bol u grudima doveo do dijagnoze Non Hodgkin. Anđelija je u četvrtom ciklusu hemoterapije! Anđelija je najljepše nešto što Bijelo Polje ima! I Anđelija je dobila svoje turbane! Hvala vam na svemu dragi prijatelji", napisala je Maja uz video na kom je sa Anđelijom.

"Upoznajte Anđeliju i njen modni detalj. Nismo joj još dali ime. Ona je najljepša heroina sa svojim detaljima na odeljenju radioterapije na Institutu za onkologiju. Zato ukoliko imate dilemu ili smatrate da vam je danas loš dan, Anđelija ima jasnu poruku", kaže Maja a onda pred kamere staje prelijepa Anđelija.

"Snaga nije u pobjedi već u istrajavanju. Živite život svakog dana", poručila je ova hrabra djevojka, jedna od mnogih koji se bore sa teškom bolešću, objavljeno je na stranici Bijelo Polje Online.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak