Vodovod objavio spisak: Evo koje bi sarajevske ulice mogle ostati bez vode tokom vikenda

0
Radiosarajevo.ba
Vodovod objavio spisak: Evo koje bi sarajevske ulice mogle ostati bez vode tokom vikenda

Iz sarajevskog KJKP Vodovod i kanalizacija objavljena je informacija o planiranim radovima koji će se izvoditi na vodovodnoj mreži za dane 28., 29. i 30. septembar (subota, nedjelja i ponedjeljak).

U subotu, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Abdurahmana Muharemije i Dejzina Bikića. U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su radovi u ulici Kotromanića, zbog čega može doći do prekida vodosnabdijevanja u navedenoj ulici.

U nedjelju u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Porodice Ribar i Brezanska. U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su radovi u ulicama Gimnazijska i Gajev trg, zbog čega može doći do prekida vodosnabdijevanja u navedenim ulicama.

I BH meteo upozorio na nevrijeme koje dolazi: Pratite uživo kretanje oluje koja će zahvatiti BiH

U ponedjeljak u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Safeta Hadžića, Nusreta Aganovića, Ahatovićka, Ramiza Alića, Orahov brijeg, Barica, Ugorsko, Začardak i Štrosmajerova.
U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su radovi u ulicama Gimnazijska, Omera Kovača, Kotromanića i Valtera Perića, zbog čega može doći do prekida vodosnabdijevanja u navedenim ulicama.

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.
Za sve informacije možete se obratiti našem Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435", saopćeno je iz Vodovoda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak