Radnici ViK-a i subotom na terenu: U ovim ulicama može doći do prekida u vodosnabdijevanju

1
Radiosarajevo.ba
Radnici ViK-a i subotom na terenu: U ovim ulicama može doći do prekida u vodosnabdijevanju

Iz sarajevskog KJKP Vodovod i kanalizacija objavili su informaciju o planiranim radovima koje će izvoditi na vodovodnoj mreži prvog dana vikenda, 20. jula, kao i u ponedjeljak 22. jula.

U subotu, 20. jula. godine u sklopu realizacije projekta rekonstrukcije vodovodne mreže koji se finansira sredstvima druge tranše EBRD kredita planirani su radovi u ulicama Sedrenik i Franjevačka. Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju može doći u navedenim ulicama.

U ponedjeljak, 22.07.2024. godine u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama:

Šetači, biciklisti, kućni ljubimci: Ovako izgleda subota u centru Sarajeva

Zuhdije Kadrića, Rakovička cesta, Gornji Velešići, Bosanskih gazija, Butmirska cesta, Čauš, Školska, Šehitluci, Ahmeda Bošnjaka, Suvada Đulimana, Osik, Trešnje, Nikole Šopa, Drage Filipovića, Rate Dugonjića, Nadosjek, Doglodske Barice, Mekote, Adija Mulabegovića i Sulejmana ef. Musića.

U sklopu realizacije projekta rekonstrukcije vodovodne mreže koji se finansira sredstvima druge tranše EBRD kredita planirani su radovi u ulicama Sedrenik i Franjevačka. Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju može doći u navedenim ulicama.

BEZ VODE NEMA SLOBODE | Više od 55 posto građana Sarajeva nezadovoljno vodosnabdijevanjem

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Za sve informacije možete se obratiti našem dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435", saopćeno je iz Vodovoda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak