Oglasili se iz GRAS-a: Zbog nesavjesnog vozača koji je ostavio vozilo na šinama, stali tramvaji

6
Radiosarajevo.ba
Oglasili se iz GRAS-a: Zbog nesavjesnog vozača koji je ostavio vozilo na šinama, stali tramvaji

Ponovo su nesavjesni vozači izazvali kolaps tramvajskog saobraćaja u našem gradu. Ovoga puta u petak ujutro, 31. maja, tramvajski saobraćaj od 07.38 sati je bio u zastoju na relaciji Skenderija – Baščaršija – Higijenski zavod, zbog putničkog vozila na šinama kod Vječne vatre.

Iz GRAS-a su se oglasili kratkim saopćenjem.

"Tramvajski saobraćaj se trenutno odvija na relaciji Skenderija – Ilidža. Odmah po stvaranju uslova tramvajski saobraćaj će biti uspostavljen na cijeloj dužini trase", saopćeno je iz GRAS-a.

Prva dama BiH se na ručku sa Brigitte Macron pojavila u kreaciji bh. modnog brenda Kaftan studio

Često, u zadnje vrijeme, tramvajski saobraćaj u Sarajevu zbog ovakvih vozača bude u prekidu. Dok pojedinci parkiraju vozila na tramvajskim šinama, drugi opet se parkiraju na trotoarima. I to sve u centru Sarajeva, nedaleko upravo kod Vječne vatre.

Pripadnici MUP-a KS rade svoj posao. Dolaze odmah po pozivu vozača GRAS-a ili građana, koji alarmiraju policiju, ali se i pored toga zbog parking papaka u jutarnjim satima stvore velike gužve.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak