DJ na dasci za peglanje zabavljao prolaznike u Sarajevu: Reagovala policija

1
Radiosarajevo.ba
DJ na dasci za peglanje zabavljao prolaznike u Sarajevu: Reagovala policija

Nakon sinoćnjeg nastupa švicarskog DJ dua Adriatique ispred Vječne vatre, kojim je obilježeno zatvaranje 30. izdanja  Sarajevo Film Festivala, dio Sarajlija i posjetilaca odlučio je nastaviti zabavu do ranih jutarnjih sati.

Na društvenim mrežama objavljen je dio provoda iz Titove ulice, u blizini Velikog parka. Videe je objavio profil pod nazivom Troffea Music, koji predstavlja beogradski DJ trio. Na snimcima se vidi kako su postavili dasku za peglanje i opremu na raskrsnicu, te nastavili provod uz elektronsku muziku nakon nastupa Adriatique. Nekolicina mladih uživala je u plesanju i skakanju, ali zabavu su prekinule specijalne jedinice MUP-a.

Iako je zabava prekinuta, mnogi će ovu noć pamtiti kao jednu lijepu uspomenu. Autori snimaka su se zahvalili Sarajevu u opisu objave, ističući koliko su uživali u atmosferi festivala.

Penzioner Mehmed Baručić nestao na putu iz Austrije prema BiH: Porodica moli za pomoć

Osim elektronske muzike, festivali su obuhvatili i žanrove poput sevdaha, popa, rocka i hip hopa, pružajući raznoliku muzičku ponudu posjetiteljima glavnog grada, piše Crna Hronika.

Sarajevo Film Festival je tako još jednom potvrdio svoju reputaciju kao jedno od najvažnijih kulturnih događanja u regiji, nudeći jedinstvenu priliku za uživanje u vrhunskim izvođačima i nezaboravnim trenucima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak