Sarajevo se sprema za nezaboravnu noć: U toku pripreme za koncert Adriatique AT Eternal Flame

3
Radiosarajevo.ba
Sarajevo se sprema za nezaboravnu noć: U toku pripreme za koncert Adriatique AT Eternal Flame
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Postavljanje bine ispred Vječne vatre

Uoči nadolazećeg koncerta Adriatique AT Eternal Flame u petak, 23. augusta, postavljanje bine kod Vječne vatre u Sarajevu već je u punom jeku.

Naša fotoreporterska ekipa imala je priliku posjetiti lokaciju i zabilježiti trenutnu situaciju te provjeriti spremnost za ovaj spektakularni događaj.

Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda, predsjednik Turističke zajednice KS Haris Fazlagić i direktor Garden of Dreams Festivala Renad Čelik, su na konferenciji za medije poručili da će to biti nezaboravna noć.

Enis Bešlagić na crvenom tepihu SFF-a: "Evo me opet nakon 21 godinu"

Enis Bešlagić na crvenom tepihu SFF-a: "Evo me opet nakon 21 godinu"

"Snove pretvaramo u stvarnost. Sarajevo će biti magično. Nema bolje promocije od toga. Sarajevo je centar kulture, zabave u regionu, to mi kontinuirano pokazujemo", rekao je Magoda.

"Vrhunski natupi Solomuna i Artbata proteklih godina idealna su uvertira za jedinstveni događaj Adriatique @ Eternal Flame koji će učiniti dodatnu promociju destinacije Sarajeva. Hvala kreativnim i mladim ljudima, ogranizatorima Garden of Dreams muzičkih događaja koji su Sarajevo pozicionirali u centar kulturnih dešavanj u regionu”, poručio je Kenan Magoda, ministar kulture i sporta KS.

"Očekuje vas vrhunska muzika i audio vizuelni show koji će se prožimati kroz cijelu Titovu ulicu. Događaj počinje od 18:00h i svi ste dobrodošli", kazao je Renad Čelik, direktor Garden of Dreams Festivala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije