Ubistvo u Sarajevu: Supruga usmrtila muža

8
Radiosarajevo.ba
Ubistvo u Sarajevu: Supruga usmrtila muža

U sarajevskom nasilju Alipašino polje je u noći s utorka na srijedu došlo do ubistva, javili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).

U srijedu, 11. septembra, oko 03:25 sati, obaviještena je PU Novi Grad da je u stanu, u ulici Trg nezavisnosti, općina Novi Grad izvršeno krivično djelo ubistvo 58- godišnjeg S.J. iz Sarajeva.

Smrt je konstatovao ljekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo. Uviđaj na licu mjesta kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, obavili su policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Bećirović: Schmidtov posao nije iskazivanje zabrinutosti, već zaustavljanje veličanja zločinaca

Tijelo preminulog je prevezeno u prosekturu 'Bare', gdje će po nalogu tužioca biti obavljena obdukcija. U vezu s izvršenjem krivičnog djela Ubistvo (član 166. KZ FBiH) dovodi se njegova supruga Dž.J., rođena 1976. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjena, koja je privedena u službene prostorije i nad njom će u toku dana biti izvršena kriminalistička obrada.

Policijski službenici rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog djela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak