Tragičan udes u Hadžićima: Vozio 28-godišnjak bez vozačke, poginula 27-godišnjakinja

1
Radiosarajevo.ba
Tragičan udes u Hadžićima: Vozio 28-godišnjak bez vozačke, poginula 27-godišnjakinja

Na kolovozu lokalnog puta Tarčin - Kreševo, u mjestu Tarčin, područje općine Hadžići, jutros, 3. augusta, u 00.45 sati dogodila se saobraćajna nezgoda sa smrtnom posljedicom. Vozilo VW Golf IV, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao S.B. (1996) iz Tarčina, skrenulo je lijevo van kolovoza, udarilo u betonski stub i sletjelo niz zemljanu kosinu.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, od zadobijenih povreda, smrtno je stradala putnica iz vozila, A.B. (1997) iz Tarčina, čiju je smrt na mjestu nesreće konstatovao ljekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u 01.00 sati.

Teške tjelesne povrede zadobio je vozač S.B., te je na Klinici za ortopediju i traumatologiju KCUS zadržan na liječenju, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Na Kosovu uhapšena petorica Srba: Terete se za najgore ratne zločine

Teške tjelesne povrede zadobila je putnica iz vozila, M.B. (1969) iz Tarčina, koja je na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju zadržana na liječenju. Lakše tjelesne povrede zadobilo je jednogodišnje dijete, koje je zadržano na posmatranju na Pedijatrijskoj klinici KCUS.

Uviđajem na licu mjesta je rukovodila dežurna tužiteljica KTKS, a obavili su ga pripadnici Uprave policije MUP-a KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak