Oglasio se MUP o napadu na porodicu na Igmanu: "Identifikovali smo 6 osoba"

8
Radiosarajevo.ba
Oglasio se MUP o napadu na porodicu na Igmanu: "Identifikovali smo 6 osoba"

Tokom proteklog vikenda na planini Igman u blizini Sarajeva desio se incident u kojem je pretučena porodica iz Sarajeva, javlja danas, 29. jula, portal Crna hronika.

Kako tvrdi ovaj portal, pozivajući se na izvore-svjedoke, porodica iz Švedske koja je rodom iz Bosne i Hercegovine zbog nesuglasica u saobraćaju pretukla je supružnike i maloljetno dijete na Igmanu iz Sarajeva u jednom ugostiteljskom objektu na Igmanu.  Više o toj informaciji možete čitati OVDJE.

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo s upitom vezano za navedeni slučaj, a evo kako su nam odgovorili:

Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Ima povrijeđenih

"Dana 28. jula 2024. godine u 18.40 sati u službene prostorije PU Hadžići i Trnovo pristupio je građanin A.B. iz Sarajeva, te prijavio fizički napad koji je na štetu njega i članove njegove porodice izvršen istog dana u periodu od 14,45 do 14,50 sati, za vrijeme dok su se nalazili na terasi ljetne bašte ugostiteljskog objekta na Velikom polju na Igmanu, od strane više osoba.

Obaviještena je dežurna tužiteljica KTKS koja je predmetni događaj okvalifikovala kao krivično djelo Nasilničko ponašanje (član 362. stav 2. KZ FBiH).

Policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije PU Hadžići i Trnovo su operativnim radom na terenu identifikovali ukupno šest osoba koje se mogu dovesti u vezu s ovim događajem, te se nad njima vrši kriminalistička obrada."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak