Oglasio se MUP o napadu na porodicu na Igmanu: "Identifikovali smo 6 osoba"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kasaba Open

Ima li novosti sa koride?

Javite ...

... za napad Svedjanima...obabezno!!

Ahahahaha

Ohohoho

Exit

Ima li novosti sa koride? ka Kasaba Open Ti nastupaš pod radnim brojem 4.

JOSE

TREBA TUZITI Papke ALI U SVEDSKOJ SAMO PO DZEPU. OVO NIJE NI ZA KORIDE.

Jole

Ovo su garant podrinjski papci...da im nije rata bilo ne bi vidjeli Sarajeva osim na ekskurziji a sad se dokopalo svedske stoka nekulturna...i dosju ovdje pamet prosipat a evo i silu

Gori vatra sad u nama

bošnjak a šved?! zaumno pomalo...

tacnije

Ovo su garant podrinjski papci...da im nije rata bilo ne bi vidjeli Sarajeva osim na ekskurziji a sad se dokopalo svedske stoka nekulturna...i dosju ovdje pamet prosipat a evo i silu ka Jole ... po naglasku gospodje, rekla bih da je iz Krajine..

/ Najnovije