Napad na Igmanu: Potraga za državljanima Švedske koji su pretukli porodicu

7
Radiosarajevo.ba
Napad na Igmanu: Potraga za državljanima Švedske koji su pretukli porodicu
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Ilustracija / MUP KS

Tokom proteklog vikenda na planini Igman u blizini Sarajeva desio se incident u kojem je pretučena porodica iz Sarajeva, javlja danas, 29. jula, portal Crna hronika.

Kako tvrdi ovaj portal, pozivajući se na izvore-svjedoke, porodica iz Švedske koja je rodom iz Bosne i Hercegovine zbog nesuglasica u saobraćaju pretukla je supružnike i maloljetno dijete na Igmanu iz Sarajeva u jednom ugostiteljskom objektu na Igmanu. 

Riječ je o osobama koje koriste automobil marke BMW 218 Grand Coupe iz 2021. godine, švedskih registarskih oznaka. 

Povećan broj crijevnih viroza i trovanja hranom u Bosni i Hercegovini

Povećan broj crijevnih viroza i trovanja hranom u Bosni i Hercegovini

Na snimku se vidi da su pretukli porodicu koja je bila s maloljetnim djetetom. Ukoliko neko prepoznaje ljude sa snimka, moli se da obavijesti MUP KS što je prije moguće. 

Portal Radiosarajevo.ba je kontaktirao MUP KS za više informacija o slučaju, no u ovom trenutku ih nisu imali, te ćemo njihov odgovor objaviti čim ga dobijemo.

Nadležni traže porodicu iz Švedske koja je pretukla supružnike i maloljetno dijete na Igmanu Za vikenda dogodio se nemili incident na bosanskohercegovačkoj planini Igmanu kada je pretučena porodica iz Sarajeva - piše Crna-Hronika. Kako saznaje naš portal porodica iz Švedske koja je rodom iz Bosne i Hercegovine zbog nesuglasica u saobraćaju pretukla je porodicu iz Sarajeva u jednom ugostiteljskom objektu na Igmanu. Radi se o porodici iz Švedske koja vozi automobil marke BMW 218 Grand Coupe iz 2021. godine švedskih registracijskih oznaka DUY 56K. Oni su zbog verbalnog incidenta na saobraćajnici na Igmanu, pretukli porodicu iz Sarajeva koja je bila sa maloljetnim djetetom. Ukoliko poznajete osobe sa snimka ili fotografije molimo vas da odmah pozovete MUP Kantona Sarajevo.

Posted by CRNA Hronika BIH on Monday, July 29, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije