Oglasila se Aldina Bajić nakon napada muža: 'Bio je ljubomoran kad me neko označi na objavi'

4
Radiosarajevo.ba
Oglasila se Aldina Bajić nakon napada muža: 'Bio je ljubomoran kad me neko označi na objavi'

Pjevačica Aldina Bajić oglasila se na društvenim mrežama nakon što se pojavio snimak koji prikazuje brutalni napad njenog supruga, muzičara Adisa Cigure.

U emotivnoj objavi, Aldina je demantirala glasine o prevari i izrazila duboku patnju zbog trenutne situacije.

"Dragi moji, nisam u stanju da pričam, ali sam morala da se oglasim. Nisam bila u komi, kako se navodi, desilo se to što se desilo, ne zbog prevare i nikada ni pomislila nisam da prevarim, niti bi prevarila. Ja sam tog čovjeka voljela više od svega, niti ga je mogao iko zamijeniti u mom životu. Bio je ljubomoran mnogo, zašto mene neko označava na bilo kojoj društvenoj mreži i tako dalje. Ja vas molim da se snimak ukloni zbog moje djece jer prolazimo kroz najgore i mog stanja u kojem sam trenutno, a stanje nije ni najmanje dobro, molim vas. Prevare nema, ne postoji, niti bi postojala, u mom srcu više mjesta nema za bilo kakvog muškarca. Ja vas molim da zbog moje djece obrišete, ostalo ćemo kada dođe vrijeme i prođe ovo stanje. Iznijet će se sve kao što i treba. Do tada molim vas za mir, jer mi je to najviše potrebno, i mir moje porodice, kao i porodice dotičnog, a ostalo će se sve riješiti zakonom i sudom kao što i treba da ostane u mom životu zbog mene i porodica s obje strane. Sve će se riješiti zakonom, s prijetnjama ne. Hvala vam, vaša Aldina ", napisala je ona na društvenim mrežama.

Užas u Novom Pazaru: Beba pala sa četvrtog sprata zgrade

U opisu je dodala da se više neće oglašavati. 

Kako je ranije potvrdio za portal Radiosarajevo.ba Rusmir Isak, Cigura je trenutno u jednomjesečnom pritvoru u Kazneno-popravnom zavodu (KPZ) Zenica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak