Vojin Mijatović: Još jedan "Korona-party" u BiH, hitno smijeniti Sinišu Ilića

A. S.

Dok traje borba za ljudske živote, bahata vlast pravi korona pijanke. Ja sam 2017. dao ostavku na poziciju koju obavlja ovaj Stevandićev jastreb, zbog lošeg stanja u zemlji, a on upravo pokazuje da nije dostojan da bude zamenik ministra civilnih poslova BiH. Ukoliko je video snimak istinit, a nema sumnje da jeste, tražim da Siniša Ilić odmah zbog sramnog čina podnese ostavku, u suprotnom traži ću od kluba poslanika SDP BiH u Parlamentarnoj Škupstini BiH da pokrenu proceduru njegove smene.

To za Radiosarajevo.ba kaže potpredsjednik SDP BiH Vojin Mijatović, koji se na svom Facebook profilu oglasio povodom snimaka u javnosti na kojima se vidi grubo kršenje mjera socijalne distance od strane zamjenika ministra civilnih poslova Bosne i Hercegovine Siniše Ilića.

Facebook: Srđan Ilić,  zamjenika ministra civilnih poslova BiH na "Korona-partyju"

ocijaldemokratska partija BiH traži  hitnu smjenu Ilića, nakon snimke koja je nastala u Zvorniku sa očito još jednog u nizu ‘korona-partyja’ koje priređuju vladajuće strukture u BiH..

"Očito je da se radi o nastavku izrugivanja građanima u čitavoj zemlji, a jedinom prikladnom mjerom smatramo smjene neodgovornih i bahatih dužnosnika, koji očito smatraju da su pravila i zakoni tu da bi ih građani provodili, a oni kršili", dodao je Mijatović za naš portal. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak