Tragedija: Poznat identitet žene koja je poginula u nesreći kod Kladnja

6
Radiosarajevo.ba
Tragedija: Poznat identitet žene koja je poginula u nesreći kod Kladnja

Odiseja Đakić (47) iz Brčkog poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u subot, 17. augusta, u dogodila u mjestu Stanovi kod Kladnja.

Tragedija se dogodila oko 14.30 sati kad se Đakić, koja je vozila Citroen, sudarila sa Audijem kojim je upravljala N.R. (44) iz Vogošće. Tom prilikom je povrijeđeno šest osoba.

Odiseja Đakić radila je kao vaspitačica u brčanskom obdaništu "Naša radost" koje se na društvenim mrežama emotivno oprostilo od koleginice.

Požar u Sarajevu, vatrogasci na terenu

"S neizmjernom tugom i bolom, obavještavamo vas da smo ostali bez naše drage koleginice Odiseje. Ostat će u našim sjećanjima vedrina njenog duha, predanost prema poslu i neiscrpne teme za razgovor. Draga Odiseja, ostaćeš vječno u našim sjećanjima, tvoj kolektiv", navodi se u poruci.

Porodica i poznanici objavljuju emotivne poruke i na društvenim mrežama. Odiseja je imala dosta pratilaca na TikToku gdje je redovno objavljivala snimke iz svakodnevnog života.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak