Tragedija: Poznat identitet žene koja je poginula u nesreći kod Kladnja

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šteta golema

E jest mi žao Odiseje, posebno nakon pogleda na ove hijaluronske usne za felacio, vještačke trepavice, izrezane obrve i influensersku pozu ...... pretpostavljam da su joj i nokti bili dugi 8cm i svaki u drugoj boji. Nekako je sva odisala prirodnom ljepotom, moralom i osobenošću. Sa stavom JA IMAM PRAAAAAVO, JA SAM ŽENA MAJKA KRALJICA i JA MOGU SVE .... nesretna sa svakim koji nema mjesečne rashode ispod 10 000EUR, sretna i oduševljena sa svakim ko ima firmu i BMW-a za nju. Pretpostavljam da je objavljivala po 4 storija dnevno na Insta i da je uživala u plodovima svog rada. Čemu li je ona učila djecu u ovom obdaništu? Selfijanjem po 24h dnevno i prepisivanjem pametnih Rumi statusa na FB...? Ili je samo bila u dobrim odnosima s direktorom/vlasnikom obdaništa? Bye Odiseja, jedna influenserka manje .... nikakva šteta.

Hana

E jest mi žao Odiseje, posebno nakon pogleda na ove hijaluronske usne za felacio, vještačke trepavice, izrezane obrve i influensersku pozu ...... pretpostavljam da su joj i nokti bili dugi 8cm i svaki u drugoj boji. Nekako je sva odisala prirodnom ljepotom, moralom i osobenošću. Sa stavom JA IMAM PRAAAAAVO, JA SAM ŽENA MAJKA KRALJICA i JA MOGU SVE .... nesretna sa svakim koji nema mjesečne rashode ispod 10 000EUR, sretna i oduševljena sa svakim ko ima firmu i BMW-a za nju. Pretpostavljam da je objavljivala po 4 storija dnevno na Insta i da je uživala u plodovima svog rada. Čemu li je ona učila djecu u ovom obdaništu? Selfijanjem po 24h dnevno i prepisivanjem pametnih Rumi statusa na FB...? Ili je samo bila u dobrim odnosima s direktorom/vlasnikom obdaništa? Bye Odiseja, jedna influenserka manje .... nikakva šteta. ka Šteta golema

Hana

E jest mi žao Odiseje, posebno nakon pogleda na ove hijaluronske usne za felacio, vještačke trepavice, izrezane obrve i influensersku pozu ...... pretpostavljam da su joj i nokti bili dugi 8cm i svaki u drugoj boji. Nekako je sva odisala prirodnom ljepotom, moralom i osobenošću. Sa stavom JA IMAM PRAAAAAVO, JA SAM ŽENA MAJKA KRALJICA i JA MOGU SVE .... nesretna sa svakim koji nema mjesečne rashode ispod 10 000EUR, sretna i oduševljena sa svakim ko ima firmu i BMW-a za nju. Pretpostavljam da je objavljivala po 4 storija dnevno na Insta i da je uživala u plodovima svog rada. Čemu li je ona učila djecu u ovom obdaništu? Selfijanjem po 24h dnevno i prepisivanjem pametnih Rumi statusa na FB...? Ili je samo bila u dobrim odnosima s direktorom/vlasnikom obdaništa? Bye Odiseja, jedna influenserka manje .... nikakva šteta. ka Šteta golema Jedno ljudsko bice je napustilo ovaj svijet. Sigurno je imala nekoga ko ju je volio i koji sad tesko tuguje. Tako pisati moze samo necovjek, osoba blize primatu nego Čovjeku.Imaj na umu - Karma je čudo.

Šteta Adnan

Jedno ljudsko bice je napustilo ovaj svijet. Sigurno je imala nekoga ko ju je volio i koji sad tesko tuguje. Tako pisati moze samo necovjek, osoba blize primatu nego Čovjeku.Imaj na umu - Karma je čudo. ka Hana * Nataknem i tebe dušebrižniče i ovo ljudsko biće. Radi ovakvih i takvih ko ti ljudskih bića više i nismo ljudi. Degenčino koji se predstavljaš kao žena.

bzvz

Instagramuša stradala u nemogućoj misiji. Slika govori više od 1000 riječi. Info bitna ko komšijine slomljene grablje iza štale ....pih.............................

User G

EMPATIJU PREMA OSOBAMA SA LV TORBICAMA I IPHONEIMA 15 PRO MAX VISOKO I BESTIDNO UZDIGNUTIM ZA SAMOSLIKANJE POPUT OVE S GUMENOM GLAVOM OSJEĆAM TAMAN TOLIKO KOLIKO I PREMA PARAZITIMA NAMETNICIMA U PROBAVNOM TRAKTU GOVEČETA. EXTREMNO PIŠE OVAJ LUDJAK GORE AL GA RAZUMIJEM 100% ..... NAŽALOST, U OVO SMO SE PRETVORILI SVI. SRETAN JE ONAJ KOGA NIJE PONIJELO PA SE NE PONAŠA KAO OVI OVAKVI KO OVA DANAS. PO IZGLEDU JE LAKO ZAKLJUČITI DA SU JOJ I LIFE STYLE A I VOŽNJA BILI EKVIVALENTNI IZGLEDU NA OVIM NAMJEŠTENIM RETARDIRANIM SLIKAMA I POSVEĆENOSTI ISTIMA.

/ Najnovije