Ramo Isak sa sinovima i članovima stranke prošetao Zenicom, građanima predstavili planove

12
Radiosarajevo.ba

Nakon sinoćenjeg događaja u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici, kojem je prisustvovalo preko 1.000 posjetilaca, kandidati Snage naroda u subotu, 7. septembra su ponovo razgovarali sa svojim građanima.

Najprije je održan sastanak u prostorijama stranke na kojem je iznesen jedinstven stav kako je upravo Snaga naroda imala najposjećeniji i najozbiljniji zvaničan početak kampanje i predstavljanje kandidata u pozorištu.

Kandidatima se obratio i Ramo Isak, lider stranke, poručivši kako je dobio mnoštvo poruka od političara iz BiH koji su mu čestitali na sinoćnjem "grandioznom predstavljanju kandidata" i masovnom odzivu građana.

Uhapšen bh. bjegunac sa njemačke psihijatrijske klinike, lociran na neočekivanom mjestu

"Zaslužujete da budete naša reprezentacija. Pokazali ste sinoć snagu i kvalitet odnosno da ste osobe koje zaslužuju biti na listi Snage naroda za Gradsko vijeće Zenice. Za 24 sata uspjeli ste uraditi ono što neko nije uradio za 30 dana. Dobio sam sinoć mnoštvo poruka od političara koji su mi čestitali na sinoćnjem veličanstvenom događaju, međutim, to nije moj nego vaš uspjeh", poručio je Isak.

Nakon sastanka u prostorijama stranke, upriličen je obilazak info štandova kod Lamele i na Trgu BiH. Osim toga, kandidati za Gradsko vijeće Zenice upriličili su i šetnju ulicama grada Zenice gdje su kroz direktan razgovor sa građanima predstavili "Program za bolju Zenicu", uručili im promotivni materijal i predstavili svoju viziju Zenice.

Inače, predizborna kampanja za lokalne izbore koji se održavaju u BiH počela je 6. septembra i trajat će mjesec dana - izbori se održavaju 6. oktobra, a sve o izborima možete pratiti OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (12)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak