Ramo Isak sa sinovima i članovima stranke prošetao Zenicom, građanima predstavili planove

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IKS

Tri debila jasu na budzetu, a sva trojica termiti! Ramo, policajac multimilioner, zove sitne kriminalce po Sarajevu da mu pomognu glasanjem za njegovu stranku. Pakuj se ko moze, dugo ce trajati dok ovakve pohapse!

Samo

da se zahvalim trojci što su ova trojica postali bitan faktor u federaciji i što su sva trojica na budžetu

Ne pijem dok Paja vozi

Porška za Ramu!

***

***

071

Planove....Ha hahaha haha.

Eamo

Ciganin sam al NAJLJEPSI

Wau,Wauuùuu

Wauuuu,wauuuu wauuuu,wauuuu ovi će nas uvesti u EU

Cik im

Gugli banda sukhar

Ne pijem dok Paja vozi

Ramo je naš faraon. Faraon Ramzes. Ramo povedi nas u bolju budućnost

Nas Rom, Ramo

najjaci CIGAN *****aciji

Ne pijem dok Paja vozi

Ramo je naš faraon. Faraon Ramzes. Ramo povedi nas u bolju budućnost ka Ne pijem dok Paja vozi Vidim da ti se priviđaju faraoni to ti je sinko(dijaspore patriota na socijali) od gladi puno ždereš paštetu, pa hljeb od tri dana, lokaš loše pivo i pušiš krdžu to ti nije dobro.

Ne pijem dok Paja vozi

Nadam se da će izgubiti. Ne znam koliko budala ima Zenica da ga podrže, izgleda oko 1000 koje privlači kriminal.

/ Najnovije