Helez poslao poruku zlonamjernim: Jedini način da ne doživite nesreću na poslu je da ne radite ništa

9
Radiosarajevo.ba

Iako su se neki politički zvaničnici otvoreno radovali zbog pada helikoptera Oružanih snaga Bosne i Hercegovine i zlonamjerno komentarisali, mi nastavljamo raditi i dalje, poručuje ministar odbrane BiH Zukan Helez.

Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

Nesreće se se dešavaju svugdje u svijetu, one su dokaz da se radi. Jedini način da ne doživite nesreću na poslu je da ne radite ništa.

UEFA | Ferencvaros je u Europskoj ligi: Velika greška golmana Manojlovića koštala Borac

Oružane snage naše zemlje nastavljaju angažman na gašenju požara u našoj zemlji i pomoći civilnom stanovništvu.

Helikopteri OS BiH biće angažovani na gašenju požara u Mostaru i na Bjelašnici. Prema našoj trenutnoj procjeni dovoljan je po jedan helikopter za svako od navedenih požarišta. Ukoliko bude potrebno više helikoptera, biće ih angažovano još.

Ovom prilikom želim da se zahvalim komandantu EUFOR-a generalmajoru Laszlou Sticzu koji je ponudio helikopter EUFOR-a da pomogne u gašenju.

U ovoj dugoj sezoni požara u našoj zemlji, piloti Oružanih snaga BiH su pokazali da su spremni i sposobni izići na kraj sa najtežim izazovima. Pokazali su da građani naše zemlje mogu računati na njih.

Hvala im od srce", napisao je ministar Zukan Helez.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak