Helez poslao poruku zlonamjernim: Jedini način da ne doživite nesreću na poslu je da ne radite ništa

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahahahajja

Znaci ako ne dozivim nesrecu na poslu, ja ne radim, shvatila, odoh sad srucit helikopter u Jablanicko.

Haha

Taj helikopter je preživio i Vijetnamski rat, ali su ga probosanski dalekovodi dokusurili. Neka mu je vječna slava i hvala. A sad zavrnuti rukave i na posao. Vidjeti imaju li Hameri još koji na lageru. Džabe dakako

Logika a la Zukandron Helezkopter:

¨Jedini način da ne doživite nesreću na poslu je da ne radite ništa.¨ Drugim rijecima, cim radite, sigurno cete doziviti i nesrecu. Auuuu :(....

Helez

ima izjave kao Grunf

Kyrir

Ne brini afrikaneru, Helikopteri Vojske Srbije su tu...MI35 odlicno gasi pozar, neka pita Kosovo :)

BIBIBUBUBOBOBABA

Ne brini afrikaneru, Helikopteri Vojske Srbije su tu...MI35 odlicno gasi pozar, neka pita Kosovo :) ka Kyrir Samo kažu da je sada rijedak zrak iznad Republike Kosovo! I radi zraka iznad Republike Kosovo ne mogu letiti. Što su letIli... letiliiiiii su ;) A kažu još u Ukrajini, da su MI35 opasno osjetljivi na te nekakve Jeveline... :) Zna se šta o tome?

Helezdron Zukanpaglu

Mi smo dozivjeli nesrecu jer si ti ministar

Pilot

Dok Zukan palamudi, Vucic nabavlja nove avione. Ako bude jos pozara bice zanimljivo vidjeti sa cime ce da ih gasi. Ili ce mozda trznuti gore pomenutog da mu pomogne.

Hirurzi, slusajte vamo!

Sve operacije na KCUS i u Opcoj bolnici su otkazane. Ne meremo riskirati nista!

/ Najnovije