CIK BiH raspisao oglas: Traže skoro 500 operatera

1
Radiosarajevo.ba
CIK BiH raspisao oglas: Traže skoro 500 operatera

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIKBiH) danas je objavila Javni oglas za izbor 38 glavnih operatera i 443 operatera za provedbu pilot projekata na Lokalnim izborima 2024. godine u ukupno 23 grada/općine. 

Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objavljivanja javnog oglasa na društvenim mrežama i internet stranici Centralne izborne komisije BiH, gdje svi zainteresirani mogu pronaći detaljne informacije o uslovima oglasa.

Javni oglas će također biti dostupan na internet stranicama općinskih izbornih komisija i na oglasnim pločama općina u kojima se biraju glavni operateri i operateri.

Veliki požar u Zenici: Vatrogasci se bore s vatrenom stihijom

Kako bi se osigurala šira informisanost javnosti, konkurs je objavljen i u dnevnim novinama Dnevni avaz, Glas Srpske i Večernji list.

Prijave, zajedno s potrebnim dokazima o ispunjavanju uslova, kandidati mogu dostaviti Centralnoj izbornoj komisiji BiH putem e-maila na adresu kontakt@izbori.ba, putem pošte na adresu: Centralna izborna komisija BiH, Danijela Ozme broj 7, 71000 Sarajevo, ili lično u sjedištu Centralne izborne komisije BiH na navedenoj adresi.

Javni oglas je dostupan na ovom LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak