Christian Schmidt predstavio novog zamjenika: Louis J. Crishock zvanično preuzeo dužnost

7
Radiosarajevo.ba
Christian Schmidt predstavio novog zamjenika: Louis J. Crishock zvanično preuzeo dužnost

Visoki predstavnik Christian Schmidt službeno je poželio dobrodošlicu Louisu J. Crishocku, koji je preuzeo dužnost prvog zamjenika visokog predstavnika i supervizora za Brčko distrikt.

"Drago mi je što mogu najaviti i poželjeti dobrodošlicu Louisu J. Crishocku u Ured visokog predstavnika kao mom novom prvom zamjeniku i novom supervizoru za Brčko distrikt. Uvjeren sam da će njegovo vodstvo, iskustvo i vizija značajno doprinijeti kontinuiranom uspjehu Bosne i Hercegovine i misije OHR-a", rekao je visoki predstavnik Schmidt.

Louis J. Crishock je visoki dužnosnik Službe vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država na poziciji savjetnika. Prije ovog imenovanja, obavljao je dužnost stalnog saradnika State Departmenta na Institutu Polar pri Međunarodnom centru za naučne radnike Woodrow Wilson u Washingtonu, DC.

Da li je neko ostao kući ili smo svi u gradu? Sarajevske ulice i večeras pune života

Visoki predstavnik iskoristio je ovu priliku da se zahvali Sjedinjenim Američkim Državama na kontinuiranoj podršci i pažnji koju posvećuju Bosni i Hercegovini i provedbi mandata OHR-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak