Hokejaški reprezentativci treniraju uz Elit Nutrition sportsku ishranu

Promo

Selektor hokejaške reprezentacije BiH obavio je razgovore sa stručnjacima  kompanije Elit Nutrition  iz oblasti sportske ishrane i suplementacije.

Kompanija Elit nutrition je aktivna od 2010 godine na polju distirbucije
i prodaje suplementacije, ishrane i opreme kako za vrhunske sportiste, tako i za rekreativce i sve one sa aktivnim načinom života.

Kako bi reprezentativci Bosne i Hercegovine u najboljoj formi dočekali utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo treće divizije,  selektor reprezentacije  i legenda bosanskohecegovačkog hokeja Brian Jokat  se opredjelio  za slijedeće suplemente iz asortimana Elit Nutrition

WheyChoco:  lješnjak čokoladna pasta sa proteinom surutke i bez dodanog šećera. WheyChoco sadrži čak i do 96% manje šećera nego slični proizvodi, a ukupno ima samo 2,1 g na 100 g .  Sadrži 21,4% visoko kvalitetnih proteina surutke, potrebnih za jake mišiće i oporavak mišića.  Idealan je sa hljebom, krekerima, palačinkama ili za pripremu svog recepta.

 

 

Kreatin monohidrat u prahu:  Visoko kvalitetan kreatin koji  poboljšava fizičke performanse kod treninga u okviru kratkoročnih i intenzivnih fizičkih aktivnosti. Kreatin se koristi u takmičarskom sportu. Namijenjen  je isključivo za odrasle osobe koji se bave intenzivnom vježbom i fizičkim aktivnostima.

 

 Glutamin:  neesencijalna aminokiselina koja je u visini od 60% zastupljena u amino-kiselinama u mišićima. Glutamin se smatra prioritetom i poznat je u svijetu sporta već decenijama.

Elit Nutrition : Elit_proizvod2.jpg

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak