Vaterpolist koji je hit na internetu: Otkrio koje mu je najdraže jelo i ko mu ga najbolje sprema

0
Radiosarajevo.ba
Vaterpolist koji je hit na internetu: Otkrio koje mu je najdraže jelo i ko mu ga najbolje sprema

Olimpijske igre u Parizu lagano se privode kraju, a time i turnir u vaterpolu gdje izabranici Hrvatskog stručnjaka Ivice Tucka igraju finale.

Barakude se bore za zlato, a posebnu pozornost svih koji prate Olimpijadu privukao je jedan igrač.

Radi se o Riječaninu Josipu Vrliću koji je pozornost privukao svojom tjelesnom građom. Ovaj 39-godišnjak visok je dva metra i težak više od 130 kilograma te ga zbog toga mediji zovu i "Hrid s Kvarnera".

Incident na Jadranu | Žena uzela sjekiru i sama krenula po pravdu: 'Vi ste već prijavljeni'

Josip igra na poziciji centra, a privukao je posebnu pozornost na društvenim mrežama. Velik broj sportskih entuzijasta pronašli su se u situaciji da se mogu poistovjetiti s profesionalnim sportašem te su oduševljeni da netko s ovakvom konstitucijom može nastupati na ovako prestižnom takmičenju.

"Vaterpolo je izrazito zahtjevan sport. Imati ovakvu građu i istovremeno biti izvrstan vaterpolski igrač zahtjeva nadljudsku genetiku i ljudi to razumiju čim ga vide", "Savršena vaterpolska građa", "Briga me što kažete, ovakva građa je privlačna", "Većina gledatelja nikada neće razumjeti fizikalnost vaterpola. Iznad vode izgleda kao rukomet. Ispod vodene linije to je kao grčko-rimsko hrvanje "Hvala ti moj atletski prijatelju jer predstavljaš sve nas. Puno ljubavi" - neke su od brojnih poruka.

Pariz 2024 | Ko je Hrvatica koja je odvela Srbijanku do medalje

No, o njemu su pisali i brojni svjetski mediji, a Josip je prije dvije godine za Večernji list dao intervju u kojem je otkrio koja mu je najdraža hrana te ko je, po njegovu mišljenju, najbolje sprema.

"To su punjene paprike, a najbolje ih sprema moja sestra Jelena. Mi smo prilično brojna obitelj, imam dva brata i sestru. I lijepo nam je", rekao je tada Josip, a u istom je intervjuu otkrio smeta li mu kilaža u sportu zbog koje često dobije kritike.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak