Svaka čast: Četiri medalje u Samoboru karatistima 'Akademije Arnela Odžaković'

0
Radiosarajevo.ba

Članovi Karate kluba Akademija Arnela Odžaković briljirali su proteklog vikenda na 32. po redu tradicionalni međunarodni karate turnir Grand Prix Croatia.

Takmičenje u Samoboru okupilo je više od 1.500 takmičara iz rekordnih 28 zemalja, a članovi Akademije Arnela Odžaković u Sarajevo su se vratili sa četiri medalje.

Prvog dana takmičenja Adna Rebronja bila je bronzana u kategoriji mlađih seniorki U21 do 50 kilograma, dok je Azra Hadžić drugog dana osvojila naslov prvakinjnae Grand Prixa Croatia u kategoriji djevojčica do 12 godina.

Sarajevski flautista o noći koju je vrijedilo čekati: Adi Šehu svira jubilarni hiljaditi koncert

Također, drugog dana vikenda zlatna medalja pripala je Omaru Mahmutagiću u katama za dječake do sedam godina, dok je Imran Badnjević bio srebrni u katama za dječake do osam godina.

"Čestitam svim našim članovima koji su nastupili na jednom od najjačih karate takmičenja koje se održava u našem regionu. Konkurencija je bila žestoka, ali su tri medalje još jedan dokaz kvalitetnog i predanog rada naših takmičara i trenera. Medalje su svakako i motiv više da i u budućnosti nastavimo raditi kvalitetno i predano", kazala je trenerica Arnela Odžaković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak