Lana Pudar se javila iz Turske: Ovaj put idem nešto iskusnija, spremnija i s većim ambicijama

6
Radiosarajevo.ba
Lana Pudar se javila iz Turske: Ovaj put idem nešto iskusnija, spremnija i s većim ambicijama

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar danas se putem videolinka obratila medijima tokom press konferencije olimpijskog tima Bosne i Hercegovine.

Naša Lana Pudar trenutno se nalazi u Antaliji gdje se priprema za nastup na Olimpijskim igrama.

"Želim da kažem da mi je zaista žao što nisam mogla danas prisustvovati konferenciji za medije. Nalazim se u Antaliji kako bih se što bolje pripremila za predstojeći nastup na OI. Mnogo se radujem odlasku u Pariz i velika mi je čast što ću drugi put biti u prilici da se nađem na istom mjestu zajedno s najboljim sportistima svijeta. Ovaj put idem nešto iskusnija, spremnija i s većim ambicijama", rekla je Pudar.

Zoran Zekić za Radiosarajevo.ba: Dugujem veliku zahvalnost navijačima, protiv Spartaka će biti teže

Lana Pudar se zahvalila Olimpijskom komitetu na kontinuiranoj podršci te svojim sponzorima koji joj, kako kaže, pomažu da se pripremi na najbolji način, kao i svim ljudima koji je podržavaju.

"Zaista ću dati sve od sebe da svoju zemlju predstavim na najbolji način te da s cijelim timom obradujemo BiH i ljude koji nas podržavaju. Veliki pozdrav iz Antalije", dodala je Pudar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak