Lana Pudar: Na Olimpijskim igrama predstavit ću BiH u najboljem svjetlu

0
Fena
Lana Pudar: Na Olimpijskim igrama predstavit ću BiH u najboljem svjetlu

Mostarska plivačica Lana Pudar, koja je isplivala A olimpijsku normu u disciplini 100 metara delfin i postigla najbolji rezultat u istoriji bosanskohercegovačkog plivanja, izjavila je u utorak na konferenciji za novinare kako će dati sve od sebe da na Olimpijskim igrama u Tokiju predstavi Bosnu i Hercegovinu u najboljem svjetlu.

"Ovaj rezultat je zaista jako velik i ja sam ponosna na to, zadovoljna i sretna. Za to je naravno potrebno mnogo rada, truda i odricanja, talent i mnogo ljudi od kojih imam neizmjernu podršku. To su prije svega moji roditelji, a zatim treneri, nastavnici, kolege i prijatelji"  istaknula je 15-godišnja plivačica u Gradskoj vijećnici gdje ju je primio mostarski gradonačelnik Mario Kordić.

Dodala je kako će se potruditi da u budućnosti trenira još jače i postiže još bolje rezultate te da će na Olimpijskim igrama u Tokiju predstaviti BiH u najboljem svjetlu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak