Zbog Pepovog odlaska i najveća zvijezda napušta City i pojačava Real Madrid

0
Radiosarajevo.ba
Zbog Pepovog odlaska i najveća zvijezda napušta City i pojačava Real Madrid

Legendarni španski stručnjak Pep Guardiola će prema svemu sudeći na kraju aktuelne sezone napustiti trenersku klupu Manchester Cityja.

Posljednje informacije iz Engleske govore da se Guardiola ne planira još dugo zadržavati u plavom dijelu Manchestera, pa je jasno da se bližimo kraju jedne ere.

Međutim, ono što je posebno interesantno jeste to da će zbog odlaska bivšeg menadžera Bayerna i Barcelone redove ‘Građana’ napustiti i ključni nogometaš.

Još jedna saobraćajna nesreća u Sarajevu: Stvorile se velike gužve

Naime, aktuelni evropski prvak Rodri ne želi ostati na Etihadu duže od svog sunarodnjaka, a njegova naredna destinacija će biti, kao što smo već pisali, Real Madrid.

Ugledni španski AS izvještava da je predsjednik Reala, Florentino Perez, usmjerio sve resurse kako bi idućeg ljeta u ‘Kraljevski klub’ doveo fantastičnog veznjaka.

Dakle, odlascima tako važnih ljudi poput Pepa Guardiole i Rodrija, nema sumnje da će, barem u početku, stvari za giganta sa Etihada postati znatno teže, piše Sportam.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak