Utakmica između Engleske i BiH počinje za 60 minuta: Evo gdje je možete pratiti

0
Radiosarajevo.ba
Utakmica između Engleske i BiH počinje za 60 minuta: Evo gdje je možete pratiti

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će u ponedjeljak, 3. juna, u Newcastleu od 20.45 sati, igrati prijateljski meč sa Engleskom.

U našoj selekciji vlada sjajna atmosfera, a selektor Sergej Barbarez i stručni štab Zmajeva zadovoljni su viđenim na treninzima i zalaganjem igrača.

Sergej Barbarez se uoči puta nije dobro osjećao, te je ostao u Sarajevu, a kako je već portal Radiosarajevo.ba pisao, selektor je stigao u Englesku.

Tragedija u Olimpijskom selu: Trener preminuo od srčanog udara

Podsjetimo, Bosna i Hercegovina će nakon utakmice sa Engleskom odigrati još jedan prijateljski dvoboj i to protiv Italije.

Susret Engleska - BiH možete pratiti u direktnom TV prijenosu na BHRT-u, a tekstualni prijenos iz minuta u minut na portalu Radiosarajevo.ba bit će od večernjih sati.

Barbarezovi Zmajevi

Selektor Sergej Barbarez za mečeve sa Engleskom i Italijom računa na sljedeće igrače:

Golmani:

Nikola Vasilj (St. Pauli), Kenan Pirić (AEK Larnaca), Osman Hadžikić (Velež)

Odbrana:

Jusuf Gazibegović (Sturm), Anel Ahmedhodžić (Sheffield United), Dennis Hadžikadunić (HSV), Ermin Bičakčić (Eintracht Branuschweig), Nikola Katić (Zurich), Stjepan Radeljić (Rijeka), Tarik Muharemović (Juventus Next Gen), Nail Omerović (Osijek), Nihad Mujakić (Ankaragucu)

Vezni red:

Benjamin Tahirović (Ajax), Denis Huseinbašić (Koln), Haris Hajradinović (Kasimpasa), Dženis Burnić (Karlsruher), Armin Gigović (Midtjylland), Dario Šarić (Antalya), Madžid Šošić (Radomlje), Stjepan Lončar (Ferencvaros)

Napad:

Ermedin Demirović (Augsburg), Haris Tabaković (Hertha), Edin Džeko (Fenerbahce)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak