U bh. gradu organizirano praćenje Euro 2024: Dok tete čuvaju djecu, Vatreni idu po pobjedu

2
Radiosarajevo.ba
U bh. gradu organizirano praćenje Euro 2024: Dok tete čuvaju djecu, Vatreni idu po pobjedu

Hrvatska u subotu, 15. juna igra svoju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a "Vatreni" će od 18 sati odmjeriti snage sa Španijom.

Mostar se sprema za spektakularno gledanje Hrvatske nogometne reprezentacije na Euru 2024 i to na velikom ekranu iza 10. osnovne škole. 

"Za potpuni ugođaj omogućili smo gledanje na otvorenom uz LED ekran. Podržimo naše Vatrene večeras", priopćili su organizatori.

Ministar Ramo Isak poslao novu poruku Miloradu Dodiku

Napominju i da će se na led ekranu prikazivati HRT-ov prijenos utakmice, ali i da će biti organizran sadržaj za djecu, kao i tete za čuvanje djece, uz poklone iznenađenja i druge zanimljivosti.

"Također gledamo i utakmicu Italija - Albanija, vidimo se popodne!", poručuju na kraju organizatori uz poziv "Svi iza Desete". Podsjećamo, Hrvatska danas igra svoju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a "Vatreni" će od 18 sati odmjeriti snage sa Španijom, prenosi Bljesak.

/ Anketa

Ko osvaja EURO 2024?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak