Turski novinar objavio definitivnu odluku Edina Džeke

3
Radiosarajevo.ba

Edin Džeko negativno je odgovorio na interesovanje splitskog Hajduka, bosanskohercegovačka zvijezda nema namjeru napustiti Fenerbahče ukoliko ne dobije izvanrednu ponudu, napisao je novinar Omer Necati Albayrak za turski Play Spor.

Edin Džeko će u srijedu, 10. jula, ipak upoznati hajdukovce, u Grazu s početkom u 19 sati Bijeli igraju posljednju utakmicu središnjeg dijela priprema, protivnik je upravo Fenerbahče. Bit će posebno zanimljivo vidjeti kakav će govor tijela imati Edin Džeko te kako će reagirati čelnici Hajduka. 

Džeko je u junu prošle godine stigao u Istanbul, a turski mediji tad su objavili da je potpisao ugovor na dvije sezone uz godišnju plaću od 4,2 miliona eura.

Ko je J. D. Vance? Od najvećeg Trumpovog kritičara do potpredsjedničkog kandidata

Nije Džeko u potpunosti odbio 'Bile', ali teško da na Poljudu mogu konkurirati Fenerbahčeu iznosom plaće, navodno je na stolu pola tog iznosa.

Kako Turci donose, situaciju u smjeru ‘Bilih‘ može okrenuti samo neka ‘nemoralna ponuda‘. Ne možemo ni zamisliti kako bi ta ‘nemoralna ponuda‘ trebala izgledati, a pitanje je i treba li to Hajduku?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak